6985074888 Πλούτωνος 9, Κορυδαλλός elena.cats@hotmail.com
hero image
 
     
     
  Υπηρεσίες
Pet Taxi Drivers | Άνετη & Ασφαλή Μεταφορά Κατοικιδίων Κορυδαλλός Αττική


Η επιχείρησή μας “Pet Taxi Drivers” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στον Κορυδαλλό, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμη να μεταφέρει το κατοικίδιό σας προς οποιοδήποτε προορισμό επιθυμείτε στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα, φροντίζοντας η μεταφορά του να αποτελεί μια ευχάριστη εμπειρία για αυτό.

Διαθέτουμε ιδιόκτητο στόλο από ταξί, ειδικά διαμορφωμένα καθώς και έμπειρους οδηγούς που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του αγαπημένου σας κατοικιδίου κατά την διάρκεια της μεταφοράς του.
 
     
     
   
 
 
 
 
 
 
 
  Αναλαμβάνουμε
Τα ταξί μας διαθέτουν κλιματισμό - εξαερισμό και είναι πάντα καθαρά προκειμένου να μπορούν να εξασφαλίσουν μια άνετη και ευχάριστη διαδρομή στον μικρό σας φίλο.
 
     
 
 
 
 

Γενικές Διαδρομές

Μπορούμε να μεταφέρουμε εσάς και το κατοικίδιο σας σε οποιονδήποτε προορισμό επιθυμείτε στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν ραντεβού.
 

Μεταφορές σε Αεροδρόμια

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μεταφέρουμε το κατοικίδιο σας σε οποιοδήποτε Αεροδρόμιο στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα, ενώ μπορούμε να αναλάβουμε και την παραλαβή του από αεροδρόμια.
 

Μεταφορές σε ΚΤΕΛ & Τρένα

Αναλαμβάνουμε την άμεση μεταφορά και την παραλαβή κάθε κατοικίδιου από ΚΤΕΛ και τρένα στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα.
 
 
     
 

Μεταφορές σε Λιμάνια

Μεταφέρουμε κάθε σκύλο, γάτα αλλά και οποιοδήποτε άλλο κατοικίδιο σε λιμάνια στην Αττική αλλά και σε όλη την Ελλάδα.
 

Μεταφορές σε Ξενοδοχεία Κατοικιδίων

Αναλαμβάνουμε την μεταφορά του αγαπημένου σας κατοικιδίου σε ξενοδοχεία κατοικιδίων στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 

Μεταφορές σε Κτηνιάτρους & Pet Grooming

Μπορούμε να μεταφέρουμε το κατοικίδιο σας στο προγραμματισμένο ραντεβού του σε κτηνίατρο, σε κλινική ή για τον καλλωπισμό του, 
μετ' επιστροφή και με αναμονή.
 

Ασυνόδευτες Μεταφορές

Με τα σύγχρονα ταξί μας, αναλαμβάνουμε υπεύθυνα μεταφορές ασυνόδευτων κατοικιδίων στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
 
     
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να κλείσετε το ραντεβού σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6985074888
 
 
 
     
    Εξυπηρετούμε άμεσα την Αττική και όλη την Ελλάδα.  
     
 
 
 
 
     
     
  άμεση & σωστή 
εξυπηρέτησηΜπορούμε να παραλάβουμε το κατοικίδιο σας και όλα τα υπάρχοντά του από το χώρο σας και να το μεταφέρουμε άμεσα σε οποιοδήποτε σημείο θέλετε. Οι έμπειροι οδηγοί μας θα φροντίσουν ώστε το κατοικίδιο σας να ταξιδέψει με άνεση και να φτάσει στον προορισμό του ήρεμο και υγιή όπως ακριβώς τα παραλάβαμε.

Κάτω από άριστες συνθήκες, το κατοικίδιο θα μετακινηθεί (με ή χωρίς εσάς αλλά ποτέ μαζί με κατοικίδια άλλων πελατών) με ασφάλεια, ποιότητα και κυρίως οικονομικά.
 
     
     
   
 
 
 
 
     
     
  Προτεραιότητά μας είναι το κατοικίδιό σας να φτάσει στον προορισμό του με ασφάλεια, άνεση και κυρίως χωρίς άγχος.  
     
    ΤΗΛ: 6985074888