6985074888 Πλούτωνος 9, Κορυδαλλός elena.cats@hotmail.com
 
     
     
  Pet Taxi Drivers
Άνετη & Ασφαλή Μεταφορά Κατοικιδίων Κορυδαλλός Αττική


Η επιχείρησή μας “Pet Taxi Drivers” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στον Κορυδαλλό, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια, παρέχοντας υπηρεσίες μεταφοράς κατοικιδίων προς οποιονδήποτε προορισμό επιθυμείτε στην Αττική αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Κατανοώντας πόσο σημαντικό είναι για εσάς το κατοικίδιό σας, είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε μια άμεση, ασφαλή και φιλική εμπειρία μεταφοράς στο κατοικίδιό σας αλλά και σε εσάς.
 
     
     
   
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  με ένα τηλεφωνημα στο
2105451176 ή 6985074888


θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για να προλάβουμε τον σκύλο, την γάτα αλλά και οποιοδήποτε άλλο κατοικίδιο διαθέτετε και να το μεταφέρουμε άμεσα σε αεροδρόμια, ΚΤΕΛ, λιμάνια, κτηνιάτρους αλλά και σε οποιονδήποτε προορισμό επιθυμείτε.

Για έκτακτες καταστάσεις, είμαστε κοντά σας όλο 24ωρο και 365 ημέρες το χρόνο και πάντα έτοιμοι να μεταφέρουμε με ασφάλεια το κατοικίδιο αλλά και εσάς στο σημείο που επιθυμείτε.
 
     
     
 
 
 
 
 
 
     
 
ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΤΑΞΙ

Διαθέτουμε τρία σύγχρονα ταξί, ειδικά διαμορφωμένα για τη μεταφορά κατοικιδίων και εξοπλισμένα με ειδικά κλουβιά για την άνετη μετακίνηση κάθε κατοικιδίου.
 
     
     
 
ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Οι οδηγοί μας, είναι έμπειροι, με βαθιά αγάπη για κάθε κατοικίδιο. Έτσι, μπορούν να μεταχειριστούν σωστά κάθε κατοικίδιο αλλά και να του εξασφαλίσουν μια ευχάριστη εμπειρία μεταφοράς.
 
     
     
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία αλλά και για να μας αναθέσετε την μεταφορά του αγαπημένου σας κατοικιδίου στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα.
 
     
 
 
     
    Εξυπηρετούμε άμεσα την Αττική και όλη την Ελλάδα.  
     
 
     
     
  Επιλέγοντας την εταιρεία μας, επιλέγετε την εμπειρία και την αξιοπιστία!
Εμείς είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε ανάγκη του κατοικιδίου σας, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή φροντίδα κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του.
 
     
    ΤΗΛ: 2105451176 & ΚΙΝ: 6985074888